Dongery klikker

Dongery klikker - Flu Hartberg, Bendik von Kaltenborn, Kristoffer Kjølberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Flu Hartberg, Bendik von Kaltenborn, Kristoffer Kjølberg
DIMENSJON
4,11 MB
FILNAVN
Dongery klikker.pdf
ISBN
4818305237276

BESKRIVELSE

Dongery klikker er en samling tegneserier basert på overskrifter fra norske nettaviser.

I tillegg til alt dette har Hartbergs eksperimentelle tegneseriesider hele tiden vært hans ... Etymologi. Ordet dongeri kommer fra engelsk dungaree som er lånt fra hindi etter stedet i India der stoffet ble vevd, eventuelt etter betegnelsen på hindi for denne typen vevd, kraftig bomullstoff.

I motsetning til i de gamle fanzinene har tegnerne her gitt seg selv faste rammer å jobbe innenfor: Finn en tilfeldig overskrift i en tilfeldig norsk nettavis og dikt videre på den helt uavhengig av hva saken egentlig handler om. «Dongery Klikker» begynte med at kollektivet fikk en oppringning fra Dagbladet, som ville ha en tegneserie til helgenummeret. Og de ville at Dongery som gruppe skulle stå bak denne tegneserien.

RELATERTE BØKER