Slapp'a-boka. En aktivitetsbok for å finne roen

Slapp'a-boka. En aktivitetsbok for å finne roen - Alice James | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice James
DIMENSJON
6,15 MB
FILNAVN
Slapp'a-boka. En aktivitetsbok for å finne roen.pdf
ISBN
2704749588159

BESKRIVELSE

En aktivitetsbok for å finne roen og la bekymringene fare Alle mennesker bekymrer seg. Det er helt normalt, men kan likevel være slitsomt. I denne boka får du verktøy som hjelper når du synes at uroen tar for stor plass. Boka er full av gode tips til hvordan man kan få bekymringer ut av hodet og ned på papiret, med ting man kan skrive, tegne, fargelegge, skrible og krølle sammen. "Slapp'a-boka" er en aktivitetsbok og en håndbok som motvirker uro og roer tankene. Alle øvelsene er utviklet av psykologer og bygger på veletablerte metoder for å hjelpe barn til å bli kvitt bekymringer og uro. Boka inneholder også fakta om hva som skjer i kroppen ved stress, og forklaringer på hvorfor vi kjenner uro. Ved å lese om hva som trigger uro, kan man bli bedre til å forstå den og kvitte seg med den. I tillegg til enkle øvelser i mindfulness, pusteteknikker og tips for å få bedre søvn, handler boka også om hva som kan gjøre oss glade og optimistiske, og hvordan man kan roe seg ned og slappe av. Boka er forseggjort og fargerik med sjarmerende illustrasjoner. Tekstene er tydelige, slik at budskapet og hensikten kommer tydelig fram. Passer for aldersgruppen 8-13 år. Bla i boka her: Slapp´a-boka: en aktivitetsbok for å finne roen >

Inne i hver pille skjuler det seg en lapp der du kan skrive en søt beskjed til kjære. Fyll ut lappene med søte beskjeder før du gir bort gaven, og gi henne en "resept" på en pille hver dag. Ønsker du å laste ned en I Stallos natt-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken I Stallos natt og andre bøker av forfatteren Ailo Gaup. Kjøp bomullsgarn fra DROPS og 'Kluter' av Bitta Mikkelborg til supergode priser.

Nå foreligger altså oppfølgeren, en variert aktivitetsbok. Boken inneholder fortellinger i eventyrstil, en for hvert kapittel.

RELATERTE BØKER