Slapp'a-boka. En aktivitetsbok for å finne roen

Slapp'a-boka. En aktivitetsbok for å finne roen - Alice James | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice James
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
Slapp'a-boka. En aktivitetsbok for å finne roen.pdf
ISBN
6783578709951

BESKRIVELSE

En aktivitetsbok for å finne roen og la bekymringene fare Alle mennesker bekymrer seg. Det er helt normalt, men kan likevel være slitsomt. I denne boka får du verktøy som hjelper når du synes at uroen tar for stor plass. Boka er full av gode tips til hvordan man kan få bekymringer ut av hodet og ned på papiret, med ting man kan skrive, tegne, fargelegge, skrible og krølle sammen. "Slapp'a-boka" er en aktivitetsbok og en håndbok som motvirker uro og roer tankene. Alle øvelsene er utviklet av psykologer og bygger på veletablerte metoder for å hjelpe barn til å bli kvitt bekymringer og uro. Boka inneholder også fakta om hva som skjer i kroppen ved stress, og forklaringer på hvorfor vi kjenner uro. Ved å lese om hva som trigger uro, kan man bli bedre til å forstå den og kvitte seg med den. I tillegg til enkle øvelser i mindfulness, pusteteknikker og tips for å få bedre søvn, handler boka også om hva som kan gjøre oss glade og optimistiske, og hvordan man kan roe seg ned og slappe av. Boka er forseggjort og fargerik med sjarmerende illustrasjoner. Tekstene er tydelige, slik at budskapet og hensikten kommer tydelig fram. Passer for aldersgruppen 8-13 år. Bla i boka her: Slapp´a-boka: en aktivitetsbok for å finne roen >

En aktivitetsbok for å finne roen og la bekymringene fare Alle mennesker bekymrer seg. Det er helt normalt, men kan likevel være slitsomt.

Alle mennesker bekymrer seg. Det er helt normalt, men kan likevel være slitsomt. Slapp'a-boka.

RELATERTE BØKER