Præriens hyener ; Terror i oljebyen

Præriens hyener ; Terror i oljebyen - Jackson Cole | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
Præriens hyener ; Terror i oljebyen.pdf
ISBN
1221323085944

BESKRIVELSE

Præriens hyenerUnder dem lå jernbanelinjen. Det var ikke liv å se.- Hvis banden til Graham angriper her, ville det være merkelig, sa sheriff Crane. - Ikke noe kluss med linjen. Han studerte skinnene i en kikkert.- La meg se, sa Texas Ranger Walt Slade. Han finkjemmet linjen og ristet på hodet. Med ett dyttet han sheriffen i armen. - Se der! sa han anspent. - Der! Det er ikke skinner. Skinnene er fjernet!Terror i oljebyenWalt Slade kommer til den rike oljebyen Beaumont, som blir terrorisert av en hensynsløs bande lovløse. Diligencer blir overfalt og røvet, kveg stjålet fra ranchene og bandittene myrder alle som er vitner til ugjerningene deres. Nå begynner en kamp på liv og død, med ville ritt i natten og revolverkamper der bare den som trekker kjappest, har en sjanse til å overleve.

- Hvis banden til Graham angriper her, ville det være merkelig, sa sheriff Crane. - Ikke noe kluss med linjen.

Med ett fikk han øye på en liten, flakkende flamme som nærmet seg lageret med eksplosiver. Det var en tent lunte! Walt Slade stormet frem, og i det samme skvatt en mørk skikkelse frem og virvlet rundt. 2020 - Kampen om jernbanen/Truende skygger.

RELATERTE BØKER