Præriens hyener ; Terror i oljebyen

Præriens hyener ; Terror i oljebyen - Jackson Cole | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Præriens hyener ; Terror i oljebyen.pdf
ISBN
8852845237004

BESKRIVELSE

Præriens hyenerUnder dem lå jernbanelinjen. Det var ikke liv å se.- Hvis banden til Graham angriper her, ville det være merkelig, sa sheriff Crane. - Ikke noe kluss med linjen. Han studerte skinnene i en kikkert.- La meg se, sa Texas Ranger Walt Slade. Han finkjemmet linjen og ristet på hodet. Med ett dyttet han sheriffen i armen. - Se der! sa han anspent. - Der! Det er ikke skinner. Skinnene er fjernet!Terror i oljebyenWalt Slade kommer til den rike oljebyen Beaumont, som blir terrorisert av en hensynsløs bande lovløse. Diligencer blir overfalt og røvet, kveg stjålet fra ranchene og bandittene myrder alle som er vitner til ugjerningene deres. Nå begynner en kamp på liv og død, med ville ritt i natten og revolverkamper der bare den som trekker kjappest, har en sjanse til å overleve.

Dobbel Western 305. Jackson Cole Av Victoria Tømmeraas Berg.

- Hvis banden til Graham angriper her, ville det være merkelig, sa sheriff Crane. - Ikke noe kluss med linjen. Kjøp og salg av bøker har aldri vært lettere! -> https://www.bookis.no Bookis har laget Nordens største markedsplass for nye og brukte bøker, slik at du enkelt kan både kjøpe og selge haugevis av bøker til en god pris. Præriens hyener Under dem lå jernbanelinjen.

RELATERTE BØKER