Kunsten å vise medfølelse

Kunsten å vise medfølelse - Paul Gilbert | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Gilbert
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Kunsten å vise medfølelse.pdf
ISBN
5458353151737

BESKRIVELSE

Det å føle kjærlighet og medfølelse har en legende og lindrende effekt, og gjør oss i stand til å takle utfordringer bedre. Flere vitenskapelige studier av psykologi og menneskehjernen viser at medfølelse og omsorg er sentralt for utviklingen av velvære, mental helse og evnen vår til å skape harmoniske forhold til hverandre Paul Gilbert, en av verdens ledende eksperter på depresjon og medfølelse, viser deg i denne boka hvordan du gjennom å utvikle medfølelse med deg selv og andre vil få et mer harmonisk og givende liv. Boka er spekket med nyttige øvelser og tips.

Flere vitenskapelige studier av psykologi og menneskehjernen viser at medfølelse og omsorg er sentralt for utviklingen av velvære, mental ... Kunsten å vise medfølelse Utskrift E-post Detaljer Opprettet 03. mars 2019 Boken omtales av forlaget på følgende måte: Det å føle kjærlighet og medfølelse har en legende og lindrende effekt, og gjør oss i stand til å takle utfordringer bedre.

Paul Gilbert. Det å føle kjærlighet og medfølelse har en legende og lindrende effekt, og gjør oss i stand til å takle utfordringer bedre.

RELATERTE BØKER