Kunsten å vise medfølelse

Kunsten å vise medfølelse - Paul Gilbert | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Gilbert
DIMENSJON
10,66 MB
FILNAVN
Kunsten å vise medfølelse.pdf
ISBN
7458489843894

BESKRIVELSE

Det å føle kjærlighet og medfølelse har en legende og lindrende effekt, og gjør oss i stand til å takle utfordringer bedre. Flere vitenskapelige studier av psykologi og menneskehjernen viser at medfølelse og omsorg er sentralt for utviklingen av velvære, mental helse og evnen vår til å skape harmoniske forhold til hverandre Paul Gilbert, en av verdens ledende eksperter på depresjon og medfølelse, viser deg i denne boka hvordan du gjennom å utvikle medfølelse med deg selv og andre vil få et mer harmonisk og givende liv. Boka er spekket med nyttige øvelser og tips.

Empati hos barn styrkes ved at barna får lære seg om egne og andres følelser. Kun når barna vet hva følelser er, og forstår at andre også har følelser, kan de evne å vise empati (medfølelse) for andre. Tre trinn for å vise medfølelse Tara Livslyst podcast: Medfølelse gjør deg lykkelig og frisk - men medlidenhet har motsatt effekt.

(og han tar også opp det virkelig vanskelig i livet og da i sammenheng med medfølelse) Her skal du få et lite avsnitt fra starten av boka: Leken er også en viktig arena for å trene selvregulering. Empati hos barn styrkes ved at barna får lære seg om egne og andres følelser.

RELATERTE BØKER