Hva er det jeg føler?

Hva er det jeg føler? - John M. Gottman, Frode Thuen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John M. Gottman, Frode Thuen
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Hva er det jeg føler?.pdf
ISBN
5578807038202

BESKRIVELSE

Det finnes én foreldreaktivitet som har enorm betydning for hvor ditt barn ender opp i livet - yrkesmessig, akademisk, sosialt og emosjonelt. I denne boken forteller professorene John Gottman og Frode Thuen hva denne aktiviteten går ut på. Metodene i boken er basert på John Gottmans forskning, slik den blant annet ble presentert i boken Hjerteforeldre. Forskningen viser at barn som lærer å håndtere vanskelige følelser tidlig, får det enklere senere i livet. Mange foreldre er usikre på hva de skal gjøre når barn gir uttrykk for emosjoner som sorg, sinne eller redsel. Denne boken gir dem et verktøy til å gjenkjenne og forstå slike vanskelige følelser, og vitenskapelig underbygde råd og strategier som viser hvordan man hjelper barn med å håndtere dem. Hva er det jeg føler er en nyttig veileder for foreldre, omsorgspersoner, lærere og andre som vil hjelpe barn. Boken er systematisk oppbygd og veileder leseren steg for steg. Én seksjon handler om spedbarns- og småbarnsperioden, mens et nyskrevet kapittel av professor Frode Thuen gir råd om emosjonstrening av eldre barn og ungdommer.

Hva er det som egentlig skjer med meg? Hva er det jeg føler er en nyttig veileder for foreldre, omsorgspersoner, lærere og andre som vil hjelpe barn. Boken er systematisk oppbygd og veileder leseren steg for steg.

Én seksjon handler om spedbarns- og småbarnsperioden, mens et nyskrevet kapittel av professor Frode Thuen gir råd om emosjonstrening av eldre barn og ungdommer. SIDEN DETTE ER SPORT faller det meg naturlig å spørre om hva man føler i øyeblikket, og jeg spør like gjerne meg selv: Hva føler jeg nå? Vel, jeg liker selvsagt ikke å tape 0-3 på hjemmebane, men denne sesongen ser jeg på det meste som bonus. Du vet, det vi sa før sesongen som vi vanligvis glemmer i løpet av den.

RELATERTE BØKER