Harry Potter og barnets forbannelse

Harry Potter og barnets forbannelse - Jack Thorne, John Tiffany | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jack Thorne, John Tiffany
DIMENSJON
3,95 MB
FILNAVN
Harry Potter og barnets forbannelse.pdf
ISBN
1040197376609

BESKRIVELSE

Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder.Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder.

Nitten år senere. Kjøp Harry Potter og Barnets forbannelse fra Bokklubber Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder. Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder.

Mens Harry sliter med en fortid som nekter å forbli der den hører hjemme, strever hans yngste sønn, Albus Severus Potter, med vekten av en ... Harry Potter og barnets forbannelse - del én og to (BOK) Jack Thorne, John Tiffany. Del 119 00 Veil.

RELATERTE BØKER