Glad igjen! (Arbeidsbok)

Glad igjen! (Arbeidsbok) - Kristian Hall | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Hall
DIMENSJON
6,41 MB
FILNAVN
Glad igjen! (Arbeidsbok).pdf
ISBN
9282547379974

BESKRIVELSE

14 steg til større livsglede - en arbeidsbok fra A til Å. Glad igjen! er et inspirerende og livsbejaende program i 14 steg for å bli bedre eller helt frisk av depresjon. Mange har allerede fått et mye bedre liv gjennom å følge programmet. For å gjøre det enda enklere å gjennomføre har Kristian Hall laget denne arbeidsboken, som brukes sammen med hovedboken med samme tittel.Fyll ut skjemaene hver dag, uke for uke, se fremskrittene dine tydelig og bli ytterligere motivert for å jobbe mot et bedre og gladere liv! Få større livsglede gjennom blant annet disse verktøyene; finn ut hva som gjør deg glad endre tenkemåten øk takknemligheten øk mestringsfølelsen lær å bli glad i deg selv. Sagt om Glad igjen! «Boka gir en innsiktsfull forståelse av depresjonens vesen og rommer en unik samling av praktiske verktøy.» Maj Volden, spesialist i klinisk psykologi, og Hege Saltnes, psykiater «Jeg anbefaler boken fra dypet av mitt hjerte.» Hanne Charlotte Gryting

Da jeg ble deprimert for mer enn 25 år siden, var det ingen som kunne fortelle meg hva jeg kunne gjøre for å bli frisk. Om Glad igjen! 14 steg til større livsglede - en arbeidsbok fra A til Å Glad igjen! er et inspirerende og livsbejaende program i 14 steg for å bli bedre eller helt frisk av depresjon. Mange har allerede fått et mye bedre liv gjennom å følge programmet. Da nikket Jørgen Moes vei nr.

Kristian Hall ønsker at alle skal få mest mulig ut av livet, og har utgitt til sammen fem titler om hvordan få et bedre liv, bli mer handlekraftig og nå målene sine. Kjøp 'Glad igjen!, arbeidsbok, hvordan bli kvitt depresjon steg for steg' av Kristian Hall fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788202636012 Glad igjen! er en bok som inneholder et program i 14 steg, for å bli kvitt depresjon - eller i det minste få det mye, mye bedre.

RELATERTE BØKER