Du er ikke gammel, du er vintage

Du er ikke gammel, du er vintage En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Du er ikke gammel, du er vintage.pdf
ISBN
1669992568736

BESKRIVELSE

Ikke la alderen tynge deg ned. Det er for vanskelig å rette ryggen igjen. John Wagner .Du har kanskje ikke alle originaldelene på plass lenger, og det knirker kanskje her og der, men det er flott å være en klassiker! Denne glade samlingen av sitater viser deg de lyse sidene ved livet i voksen alder. Det er det livet du lever her og nå, som teller - ikke årene!

Det er det livet d Kjøp Du er ikke gammel, du er vintage fra Norske serier Ikke la alderen tynge deg ned. Det er for vanskelig å rette ryggen igjen.

Men, når du skrur på en ny klokke trenger du ikke tenke på hva du skal gjøre for å fikse noe, for delene har du absolutt tilgjengelig. Det kan du ikke med vintage.

RELATERTE BØKER