Personsentrert demensomsorg

Personsentrert demensomsorg - Dawn Brooker | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dawn Brooker
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Personsentrert demensomsorg.pdf
ISBN
5783962929901

BESKRIVELSE

Personsentrert omsorg er blitt et populært begrep innen demensomsorgen, men det har til nå vært lite litteratur på norsk om temaet. I denne boken presenterer psykolog og professor Dawn Brooker en oppsummering av sosialpsykologen Tom Kitwoods omsorgsfilosofi i det hun har kalt VIPS-rammeverket. Boken er et bidrag til å forstå personsentrert omsorg og bør leses av alle som arbeider med personer med demens

Tønsberg: Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse, Forlaget Aldring og helse, 2013. 9.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Personsentrert omsorg for personer med demens er basert på en tilnærming hvor vi ser demens som et samspill mellom personlige, sosiale og nevrologiske faktorer.

RELATERTE BØKER