Oder til Fenn

Oder til Fenn - Karin Haugane | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Haugane
DIMENSJON
3,32 MB
FILNAVN
Oder til Fenn.pdf
ISBN
5656883923304

BESKRIVELSE

Kjærlighetsdikt i sonetteformSonetten oppstod i Italia i middelalderen, og var i utgangspunktet kjærlighetsdikt. Den opprinnelig strenge sonetteformen er senere utviklet videre, og i modernistisk lyrikk har sonetten gjerne frigjort seg fra den strenge metrikken og kjærlighetstemaet. I Karin Hauganes Oder til Fenn er kjærligheten igjen det sentrale emnet: "La tiden gå i stå, fullstendig i stå/Så vi kan være trofaste mot vår grense/La musikken bryte av vår vinternatt/En så blå tone over tangentene!//Slik at en skarpere tone kan bryte ut/I alle de rom som er i vår verden/La en flerstemt røst stige, lyde/Og bli til en ny orden i våre liv."

Karmsundet og førresfjorden er nærmeste nabo med båt. Du kan leie huset for helg, uke eller måned.

under Kyros den store angrep Lydia og hovedstaden Sardis, dro mange grekerne, blant dem Anakreon, i landflyktighet ... Mengenlehre Venn Diagramm. Das waren auch schon die wichtigsten Eigenschaften von Venn Diagrammen.

RELATERTE BØKER