Nytte og utførte gjerninger

Nytte og utførte gjerninger - Tone Hødnebø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Hødnebø
DIMENSJON
6,78 MB
FILNAVN
Nytte og utførte gjerninger.pdf
ISBN
9570899210714

BESKRIVELSE

«Substantivet kom før verbet,» skriver Tone Hødnebø i et dikt, og forsøker å huske hvordan språket tar styringen over bevisstheten. Diktene kan leses som en kampsone mellom det vi erfarer umiddelbart, og det vi forsøker å forklare eller fortelle til noen andre enn oss selv. Sentrale motiver som går igjen, er knyttet til hvordan vi speiler oss i omgivelsene og omvendt - og hvordan vi kan vite om det vi ser og hører, er sant. Noe er for bestandig, og noe er flyktige historier. Men hva skjer når man husker feil, kronologien byttes om på, og diktene skrives baklengs? Et annet spørsmål er om det er mest overflod av setninger eller tall. I disse diktene skriver Hødnebø fram en personlig erkjennelse av at det som er mistet eller glemt, finnes langt inne i mørket.

Denne boken er skrevet av forfatter Tone Hødnebø. Og denne forfatteren skuffer aldri! Nytte og utførte gjerninger er Hødnebøs sjette diktsamling siden debuten i 1989 - det er ingen overflodens dikter vi her har med å gjøre, snarere er forfatterskapet preget av en slags følgeriktighet, en selvbeherskelse og en forpliktelse som ofte lar seg avlese i tone så vel som i tematikk. Kjøp Nytte og utførte gjerninger fra Norske serier «Substantivet kom før verbet,» skriver Tone Hødnebø i et dikt, og forsøker å huske hvordan språket tar styringen over bevisstheten.

Diktene kan leses som en kampsone mellom det vi erfarer umiddelbart, og det vi forsøker å forklare eller fortelle til noen andre enn oss selv. Kjøp 'Nytte og utførte gjerninger, dikt' av Tone Hødnebø fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788205421516 Nytte og utførte gjerninger dikt Tone Hødneb ø.

RELATERTE BØKER