Motsatt; Ta og føle på

Motsatt; Ta og føle på En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Motsatt; Ta og føle på.pdf
ISBN
1376440009716

BESKRIVELSE

Om ting som er veldig forskjellige.Det er gøy å oppdage forskjellen på stor og liten, dag og natt, myk og hard. Denne pekeboka har fargerike bilder av motsatte ting. Samtidig er det helt herlig å kjenne på sidene, for de har hull, streker og stjerner som små fingre kan finne fram til.

Hvis man forventer å kunne gå inn i et forhold og få det som man vil hele tiden, har man for høye og urealistiske forventninger. Forhold handler om kompromiss! til å ta og føle på.

Jeg føler at jeg ikke klarer og stoppe! kroppen min vil ha mer og mer og mer mat. motsatt på engelsk. Vi har ni oversettelser av motsatt i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.

RELATERTE BØKER