Implementering av endringsarbeid i barnehagen

Implementering av endringsarbeid i barnehagen - Pål Roland, Sigrun Karin Ertesvåg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Roland, Sigrun Karin Ertesvåg
DIMENSJON
7,61 MB
FILNAVN
Implementering av endringsarbeid i barnehagen.pdf
ISBN
2164966125456

BESKRIVELSE

Implementering har fått stadig større oppmerksomhet i pedagogiske sammenhenger. I barnehagesektoren er dette et relativt nytt forskningstema. Barnehagene i Norge deltar i stadig flere endringsprosjekter, både lokale og nasjonalt initierte. Målet med endringsforsøkene er å forbedre kvaliteten i praksisutøvelsen i barnehager. For å kunne gjennomføre endringene er ledelsen og de ansatte avhengig av implementeringskunnskap. Implementering handler om å omsette det forskningsbaserte innholdet i de ulike endringsprosjektene til praksis. Innholdet kan bestå av både nye teorier, strukturer og aktiviteter. Boken presenter nyere forskning og teorier innen feltet. Implementering blir belyst og drøftet ut fra ulike innfallsvinkler som interaksjoner, kjernekomponenter, implementeringsdrivere, implementeringskvalitet, evaluering, ledelse, kollektive prosesser, systematisk observasjon, kritiske steg i implementeringsprosessen og utvikling av implementeringsplan.

Selv har vi god erfaring med hvordan den kan implementeres på en god måte, og ... Roland, Pål (2012). Implementering og ledelse av endringsarbeid i skole og barnehage.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kunnskapsdepartementet har fastsett ny rammeplan for innhald og oppgåver i barnehagen. Den nye planen gjeld frå 1.

RELATERTE BØKER