Hva kan jeg fortelle deg om autisme?

Hva kan jeg fortelle deg om autisme? - Jude Welton | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jude Welton
DIMENSJON
5,35 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om autisme?.pdf
ISBN
9594982585728

BESKRIVELSE

I denne boka møter du Tom, en gutt med autisme. Tom lærer deg om autisme ved å bruke sine egne erfaringer. Han forteller hva autisme er og hvordan det påvirker han daglig. Han beskriver og forteller om sine utfordringer med kommunikasjon, overveldelse av sanseinntrykk og hvordan endringer av rutinger påvirker han. Han gir også råd om hvordan de rundt han kan hjelpe til.

Han forteller hva autisme er og hvordan det.. Hva kan jeg fortelle deg om autisme? En guide for venner, familie og fagpersoner. Jude Welton.

vi liker ikke alltid å bli tatt på og vi er ikke så veldig sosiale. noen av oss er flink i ... Jeg klemmer henne (og får lov til det - selv om hun ikke liker berøring) og sier "men da vinner jo han.

RELATERTE BØKER