Hva kan jeg fortelle deg om autisme?

Hva kan jeg fortelle deg om autisme? - Jude Welton | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jude Welton
DIMENSJON
8,13 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om autisme?.pdf
ISBN
9987375479464

BESKRIVELSE

I denne boka møter du Tom, en gutt med autisme. Tom lærer deg om autisme ved å bruke sine egne erfaringer. Han forteller hva autisme er og hvordan det påvirker han daglig. Han beskriver og forteller om sine utfordringer med kommunikasjon, overveldelse av sanseinntrykk og hvordan endringer av rutinger påvirker han. Han gir også råd om hvordan de rundt han kan hjelpe til.

... Hva kan jeg fortelle deg om Asperger syndrom: Jude Welton Kommuneforlaget: En annerledes barndom: Iris Johannson Versal 2008 . Hva man kan fortelle om er veldig individuelt, for det er veldig individuelt hva folk gjør med tiden sin og hva de er interessert i.

Tom lærer deg om autisme ved å bruke sine egne erfaringer. Han forteller hva autisme er og hvordan det påvirker han daglig.

RELATERTE BØKER