Brakkesyke; En pingles dagbok (del 6)

Brakkesyke; En pingles dagbok (del 6) - Jeff Kinney | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
12,7 MB
FILNAVN
Brakkesyke; En pingles dagbok (del 6).pdf
ISBN
7031177414041

BESKRIVELSE

Nå i pocket! Greg Heffley er i skikkelig trøbbel. Det har vært hærverk på skolen, og Greg er hovedmistenkt. Det vanvittige er at han er uskyldig. I hvert fall nesten. Nettet snører seg sammen rundt ham, og det ser ikke bra ut. Heldigvis kommer tidenes snøstorm, og alle må holde seg hjemme og innendørs. Greg vet at så fort uværet er over, så må han stå for det han har gjort. Men finnes det egentlig en verre straff enn å måtte være innesperret sammen med familien hele ferien?

Av Petter Brønstad // 13.03.20 Brakkesyke De psykologiske konsekvensene av at man må holde seg isolert over lengre tid, alene eller i en gruppe. Symptomer er: Utilfredshet, rastløshet, kjedsomhet, irritabilitet, og behov for ... Brakkesyke 2020.

Det kan være hensiktsmessig å strukturere hverdagen slik at man har faste holdepunkter i løpet av dagen. Skille mellom jobb og fritid er viktig for å sørge for at man ikke ender opp med følelsen av at man verken har ordentlig fri, eller får jobbet effektivt. www.brakkesyke.no Brakkesyke 2020: Kan vi alltid ha sånne konserter? Nettkonsertene på Brakkesyke, og mange lignende påfunn, har vært et lyspunkt den første uka med et stengt kulturliv. Brakkesyke er et uttrykk som forteller at personen(e) er på samme sted (i en brakke) over en lang periode.

RELATERTE BØKER