Brakkesyke; En pingles dagbok (del 6)

Brakkesyke; En pingles dagbok (del 6) - Jeff Kinney | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Brakkesyke; En pingles dagbok (del 6).pdf
ISBN
2468031491493

BESKRIVELSE

Nå i pocket! Greg Heffley er i skikkelig trøbbel. Det har vært hærverk på skolen, og Greg er hovedmistenkt. Det vanvittige er at han er uskyldig. I hvert fall nesten. Nettet snører seg sammen rundt ham, og det ser ikke bra ut. Heldigvis kommer tidenes snøstorm, og alle må holde seg hjemme og innendørs. Greg vet at så fort uværet er over, så må han stå for det han har gjort. Men finnes det egentlig en verre straff enn å måtte være innesperret sammen med familien hele ferien?

Kulturen skal frem. En beretning om hvordan kulturen reagerte da folkemengder ble ulovlig.

Det vanvittige er at han er ... Bak Brakkesyke 2020 står bransjefolkene Filip Roshauw, musiker og journalist, sammen med Eivind Eide Skaufjord og Geir Ramstad Sletvold fra Die With Your Boots On-miljøet. De dro i gang torsdag kveld, og fredag ettermiddag nærmet siden seg 4.000 følgere. Psykolog og forfatter Elisabeth Gerhardsen kaller det «brakkesyke», og kjenner godt til problemet.

RELATERTE BØKER