Skeptikerens guide til Jesus

Skeptikerens guide til Jesus - Stefan Gustavsson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stefan Gustavsson
DIMENSJON
4,2 MB
FILNAVN
Skeptikerens guide til Jesus.pdf
ISBN
7289009451173

BESKRIVELSE

I sentrum av kristen tro står en historisk person: Jesus fra Nasaret. Hans unike påstander om å være Guds sønn og den lovede Messias og senere de første kristnes påstander om å ha møtt ham levende etter hans død på korset, utgjør grunnlaget for all kristen tro. I "Skeptikerens guide til Jesus del 2" fortsetter vi den lett tilgjengelige, men samtidig dyptpløyende reisen gjennom historien for å finne ut hva vi egentlig kan vite om Jesus.

... Skeptikerens guide til Jesus er en lett tilgjengelig, men samtidig dyptpløyende reise gjennom historien på jakt etter hva vi egentlig kan vite om Jesus, hvilke kilder vi har tilgang til og hvordan vi kan vurdere deres troverdighet. Boka Skeptikerens guide til Jesus 1 kom i fjor og nå er altså del 2 lansert, utgitt på Luther forlag i samarbeid med Damaris Norge. Boka gir deg historiske fakta i et forståelig format.

Boka gir deg historiske fakta i et forståelig format. Forfatter og apologet Stefan Gustavsson med den rykende ferske norske utgaven. I Skeptikerens guide til Jesus del 2 fortsetter vi den lett tilgjengelige, men dyptpløyende reisen gjennom historien for å få svar på hva vi egentlig kan vite om Jesus.

RELATERTE BØKER