Rus

Rus - Hans Olav Fekjær | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Olav Fekjær
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Rus.pdf
ISBN
9791070423635

BESKRIVELSE

Rusmidler er et felt hvor mener de har et nokså riktig bilde av situasjonen og hvor svært mange mener å vite hva løsningene er. Men både mediebildet og nedarvede forestillinger.er misvisende og feil på mange punkter. Feiloppfatninger er.derfor utbredt, også blant pårørende, politikere og folk i helse og.sosialtjenesten som på ulike måter har med rusproblemer å.gjøre. Hans Olav Fekjær er en av våre mest anerkjente fagfolk på.rusproblematikk. I sin bok Rus tar han for seg hele bredden avrusfeltet med forskningsbasert dokumentasjon. Mye av stoffet.er lite kjent, og vil overraske mange. Det gir nye perspektiver til.alle som møter rusproblemer i sitt arbeids- eller privatliv og til.andre interesserte. I denne 4. reviderte utgaven av boka er det foretatt omfattende.oppdateringer når det gjelder forskning, statistikk, lover og tiltak.

Nyheter, debatter, fagartikler, fagpanel med spørsmål og svar . Arbeidet ved kompetansesentrene er finansiert gjennom tilskudd fra Helsedirektoratet.

Ny undersøkelse: Nær halvparten av norske skoleelever kjenner til narkobruk ... Rus og avhengighet. Selvskading og selvmord.

RELATERTE BØKER