Rus

Rus - Hans Olav Fekjær | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Olav Fekjær
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Rus.pdf
ISBN
4979215784017

BESKRIVELSE

Rusmidler er et felt hvor mener de har et nokså riktig bilde av situasjonen og hvor svært mange mener å vite hva løsningene er. Men både mediebildet og nedarvede forestillinger.er misvisende og feil på mange punkter. Feiloppfatninger er.derfor utbredt, også blant pårørende, politikere og folk i helse og.sosialtjenesten som på ulike måter har med rusproblemer å.gjøre. Hans Olav Fekjær er en av våre mest anerkjente fagfolk på.rusproblematikk. I sin bok Rus tar han for seg hele bredden avrusfeltet med forskningsbasert dokumentasjon. Mye av stoffet.er lite kjent, og vil overraske mange. Det gir nye perspektiver til.alle som møter rusproblemer i sitt arbeids- eller privatliv og til.andre interesserte. I denne 4. reviderte utgaven av boka er det foretatt omfattende.oppdateringer når det gjelder forskning, statistikk, lover og tiltak.

Det er også en rekke filmer med representanter for ulike bruker og interesseorganisasjoner innenfor rus og psykisk helse. Новости Латвии и мира, анализ, мнения и комментарии, репортажи, фотогалереи. delfi - ведущий новостной портал в Латвии Etymologi «Rusmiddel» er bare ett av mange samlebegrep for ulike sansepåvirkende stoff brukt til forskjellig «rus».

RUStelefonen finansieres av Helsedirektoratet og driftes av Velferdsetaten i Oslo kommune. Nå er det også mulig å ringe RUStelefonen til mobiltakst (som å ringe en mobil i Telenornettverket). Rus og psykisk helse.

RELATERTE BØKER