På død og liv; norsk fjellredning fra innsiden

På død og liv; norsk fjellredning fra innsiden - Ture Bjørgen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ture Bjørgen
DIMENSJON
4,72 MB
FILNAVN
På død og liv; norsk fjellredning fra innsiden.pdf
ISBN
9548267883762

BESKRIVELSE

Så lenge tindesporten har eksistert har klatrere hjulpet hverandre når uhell skjedde. Det som i utgangspunktet var hjelp til selvhjelp, har utviklet seg til å bli en viktig samfunnsressurs. Når ulykker skjer i bratte fjellvegger er frivillige klatrere de eneste som kan hjelpe. På død og liv handler om noen av disse klatrerne. Rogaland alpine redningsgruppe (RAR) startet med å redde sauer, fortsatte med basehoppere og suicidale og endte med å hente sine egne, døde klatrekameraten kald vinterdag i 2012. Boka beskriver hva redningsklatrerne har opplevd gjennom disse årene og hvilke tanker og refleksjoner de har gjort seg.

Boka beskriver hva redningsklatrerne har opplevd gjennom disse årene og hvilke tanker og refleksjoner de har gjort seg. De vanskeligste og farligste redningsoppdragene i norske fjell løses av ubetalte fjellklatrere i alpine redningsgrupper. Boka "På død og liv - Norsk fjellredning fra innsiden" trekker både de lange historiske- og samfunnsmessige linjene, og forteller de dramatiske historiene. Kjøp 'På død og liv, norsk fjellredning fra innsiden' av Ture Bjørgen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Bjørgen har vært med i Rogaland Alpine Redningsgruppe helt fra starten for 25 år siden. På død og liv er en usminket bok, beregnet på folk flest uten kjennskap til verken klatring eller fjellredning. TURE BJØRGEN (f.

RELATERTE BØKER