Organisasjon og ledelse

Organisasjon og ledelse Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Organisasjon og ledelse.pdf
ISBN
6222424186625

BESKRIVELSE

Kunnskapen om hvordan organisasjoner fungerer, og hva som skal til for å skape gode og effektive arbeidsplasser. Denne boken gir en grundig innføring i faget organisasjon og ledelse. Temaene i boken har det til felles at de alle belyser områder som har stor betydning for motivasjon, læring, utvikling, effektivitet og trivsel i arbeidslivet. Kunnskap om individet og den enkelte arbeidstaker finner du i del 1. Del 2 handler om grupper og samhandling individer imellom. Temaer på organisasjonsnivået er samlet i del 3, mens del 4 tar for seg viktige samfunnsmessige forhold og krav med betydning for organisasjoners virke. Boken er godt pedagogisk tilrettelagt med læringsmål, sjekklister i form av sammendrag, erfaringsspørsmål og diskusjonsoppgaver til alle kapitler. Finnes også som digital fagbok:

Emner innen juss og økonomi inngår også i studieløpet. Studiet passer godt som første steg mot en bachelorgrad, eller som videreutdanning. Hvorfor Psykologi, organisasjon og ledelse? Organisasjoners effektivitet, lønnsomhet og verdi, i vid forstand, er avhengig av menneskers kompetanse, samspill, innsats og ledelse.

Her finner du relevante temaark for organisasjon og ledelse. HR teknologi HR har tre digitale utfordringer - hva innebærer det egentlig? Vi er inne i en tid hvor vi ser at ny teknologi gir oss nye muligheter. Med en bachelorgrad i administrasjon og ledelse har du gode arbeidsmuligheter innen offentlig sektor, næringslivet og organisasjoner.

RELATERTE BØKER