Immun

Immun - Anne Spurkland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Spurkland
DIMENSJON
3,46 MB
FILNAVN
Immun.pdf
ISBN
1863437895470

BESKRIVELSE

Anne Spurkland har skrevet en lærerik og overraskende bok om kroppens eget forsvarssystem. Et system av fantastiske celler og underlige stoffer som hver dag, hver time, hvert minutt utkjemper en kamp på liv og død mot de usynlige mikrobene som til enhver tid omgir oss. Immunforsvaret vårt holder oss friske, men visste du at det også kan virke for godt, så det som i utgangspunktet skal holde sykdommene unna, selv kan være årsak til at vi blir syke? «Immun» er en engasjerende bok om kroppens mest usynlige organsystem, som vi ikke merker noe til før det svikter.

adjektiv beskyttet mot smitte/påvirkning, motstandsdyktig; upåvirkelig være immun mot influensa være immun mot kritikk (ANNONSE) Boken «Immun. Kroppens evige kamp for å overleve» kom på Spartacus Forlag høsten 2017.

Norsk oversettelse av immun. Oversettelser av immun.

RELATERTE BØKER