Immun

Immun - Anne Spurkland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Spurkland
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Immun.pdf
ISBN
2324118159146

BESKRIVELSE

Anne Spurkland har skrevet en lærerik og overraskende bok om kroppens eget forsvarssystem. Et system av fantastiske celler og underlige stoffer som hver dag, hver time, hvert minutt utkjemper en kamp på liv og død mot de usynlige mikrobene som til enhver tid omgir oss. Immunforsvaret vårt holder oss friske, men visste du at det også kan virke for godt, så det som i utgangspunktet skal holde sykdommene unna, selv kan være årsak til at vi blir syke? «Immun» er en engasjerende bok om kroppens mest usynlige organsystem, som vi ikke merker noe til før det svikter.

English version (in progress) Følg Blogg via Epost. Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new ... Immunitet er en generell betegnelse på det å være immun og unngå å bli syk etter gjentatt smitte med en bestemt mikroorganisme.

innbundet, 2017. Sendes innen 4-6 virkedager.

RELATERTE BØKER