Fuglekikking

Fuglekikking - Lars Gejl | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Gejl
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Fuglekikking.pdf
ISBN
7539617002890

BESKRIVELSE

En grunnbok for den uerfarne fuglekikkeren. Denne boken viser deg hvordan du lett kan artsbestemme en fugl - også på avstand. Her får du god kunnskap og forståelse for de enkelte fuglegruppene og artenes utseende og adferd. Nøkkelen til å kjenne igjen fuglene er plansjer som viser de ulike artene, familiene og slektenes silhuetter.Boken inneholder: Omtale av 400 arter - plansjer med adferd-, flukt- og flokksilhuetter - karakteristiske hode-, nebb-, vinge- og haleformer - QR-koder med karakteristiske fuglestemmer - beskrivelse av de enkelte familier, slekter og typiske arter - fugletopografi - guide i fuglekikking.

Vi har oppslagsverk og spesialbøker innen fugler og natur fra hele verden. Vi sender fra vår nettbutikk til hele landet.. Fuglekikking.

Jærruta, Hå 14 mil på koselige veier i åpent landskap. Jærruta er en sykkeltur for hele familien, og går på en blanding av sykkelsti og lite trafikkerte veier. Birdingbed.no gir deg oversikt over grunnleggende utstyr til fuglekikking.

RELATERTE BØKER