Estetisk teori

Estetisk teori En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Estetisk teori.pdf
ISBN
3219093050609

BESKRIVELSE

Boken presenterer de mest sentrale perspektiver og tanker som har formet vår oppfatning av estetikk fra estetikkens begynnelse og fram til i dag. Det diskuteres grunnleggende spørsmål om hva kunst er og hvordan de ulike kunstformene står i forhold til hverandre og hvordan kunst oppleves og virker. Bokens målgruppe er studenter og lærere i ulike estetiske fag, men passer også for andre interesserte. Med litteraturliste og register.

Estetisk vurdering og kvalitet. Innholdet i kunstmøter - enten de oppleves som eksistensielt rystende eller ikke - kan representeres i skrift og tale, av alt fra profesjonelle kritikere til barn som deltar på skolekonserter. Kjersti Bale og Arnfinn Bø-Rygg utga i 2008 Estetisk teori, en antologi som samlet utdrag av tekster om estetikk fra 1700-tallet frem til i dag.

Kjersti Bale (Redaktør) ; Arnfinn Bø-Rygg (Redaktør) Boken presenterer de mest sentrale perspektiver og tanker som har formet vår oppfatning av estetikk fra estetikkens begynnelse og fram til i dag. Det diskuteres grunnleggende ... Estetisk teori er et bokprosjekt om kunstteoretiske tekster fra førmoderne tid.

RELATERTE BØKER