Estetisk teori

Estetisk teori En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,11 MB
FILNAVN
Estetisk teori.pdf
ISBN
1374807858285

BESKRIVELSE

Boken presenterer de mest sentrale perspektiver og tanker som har formet vår oppfatning av estetikk fra estetikkens begynnelse og fram til i dag. Det diskuteres grunnleggende spørsmål om hva kunst er og hvordan de ulike kunstformene står i forhold til hverandre og hvordan kunst oppleves og virker. Bokens målgruppe er studenter og lærere i ulike estetiske fag, men passer også for andre interesserte. Med litteraturliste og register.

Det argumenteres for at det kan ligge estetiske opplevelser til grunn for atferd, og at estetisk teori på denne måten kan kaste lys over motivasjonelle forhold som det ellers er vanskelig å forklare. sette opp en slik teori - praksis dikotomi, pedagogisk praksis kan både være generelt og partikulært. Selv om skillet mellom praksis og teori ofte blir diskutert i pedagogisk sammenheng, er ikke dette hovedpoenget her.

(og 21.) århundre vil emnet gi deg en dypere forståelse av hovedspørsmål og hovedproblemer i nyere estetikk (Dewey, Heidegger, Wittgenstein, Merleau-Ponty, Danto, Adorno, Deleuze). Kjøp 'Estetisk teori, en antologi' av Kjersti Bale fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215010748 På Stockholms Estetiska Gymnasium lägger vi lika stor tonvikt på alla kurser/ämnen.

RELATERTE BØKER