En ny start

En ny start - Berit Nordstrand, Ulrik Wisløff | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Nordstrand, Ulrik Wisløff
DIMENSJON
3,4 MB
FILNAVN
En ny start.pdf
ISBN
3681589692377

BESKRIVELSE

Få mer energi, føl deg bedre og lev et bedre liv! Følg Berits og Ulriks kostholds- og mosjonsråd og få EN NY START. En ny positiv start. En.ny start er en bok for deg som lyst til å bevege deg, mosjonere og endre ditt kosthold. På samme måte som i Berits bestselgende bok 12 uker til et sunnere liv og smalere midje, lager boken en plan for tolv ukers endring av livet ditt. For hver uke får du nye mosjonsråd fra Ulrik og kostholdsråd fra Berit. Det som skal til er mer bevegelse i hverdagen, noen faste treningstider i uken, til kondisjonstrening og enkel styrketrening. Endrer du samtidig kostholdet til enda mer smakfull mat og kutter ut noen ernæringsfattige ingredienser, oppnår du raskt helsegevinster og større livsglede. Berit og Ulrik formidler sine råd på en enkel måte. Samtidig er alle rådene basert på medisinsk forskning. 12 uker til et sunnere liv og smalere midje er til nå trykket i over 60 000 eksemplarer. Alle Berits utgivelser har ligget på bestselgerlistene. Berit Nordstrand er lege, hun er spesialist i avhengighetsmedisin, farmakolog og kognitiv terapeut, i tillegg til å være seksbarnsmor, kostholdsekspert, livsnyter og forfatter. Ulrik Wisløff er professor i fysiologi ved NTNU og spesialist på trening og fysisk aktivitet.

Det som skal til er mer bevegelse i hverdagen, noen faste treningstider i uken til ... Dersom du har en @online.no- eller @frisurf.no-adresse, kan du motta og sende e-post her. EN NY START er en metode hvor du trinn for trinn lærer deg enkle byttetriks i matveien, til råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten. Samtidig lærer du den mest effektive treningen for en sunnere kropp.

Tilbakekjøpsretten bortfaller ikke før etter at OBOS har kjøpt boligen eller at OBOS takker nei til å kjøpe boligen. Hver dag er en ny start. Man kan velge å gjøre dagen i dag annerledes enn dagen i går, og det som du alltid har gjort før trenger du ikke gjøre om igjen i dag.

RELATERTE BØKER