Alt er mulig for Gud

Alt er mulig for Gud - Marie Monsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Monsen
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Alt er mulig for Gud.pdf
ISBN
5418563318581

BESKRIVELSE

Marie Monsen fulgte Guds ledelse selv i de minste ting. En kan kanskje synes at beretningene av og til virker naive i sin enkelhet, men leseren blir snart grepet av hennes opplevelse med Gud."Alt er mulig for Gud" er beretningen om en Guds tjener som virkelig trodde at dette var sant, og som levde etter det. Hun fikk et liv som var helt forskjellig fra - og rikere enn - mange andre.Marie Monsen (1878-1962) dro til Kina som misjonær i 1901. Hun levde enkelt materielt sett, og tok Gud på ordet. Som en bønnens kvinne fikk hun mange merkelige opplevelser, og hun inspirerer oss også i dag til å gripe Guds løfter og vandre i tro.

Sangeren snakker ut om sin kristne tro. Inger Lise Rypdal forteller om sin lykkelige omvendelse.

Hun fikk et liv som var helt forskjellig fra - og rikere enn - mange andre. «Gled deg i Herren, så skal han gi deg det ditt hjerte trakter etter.» Salme 37,4.

RELATERTE BØKER