Wunderkammer

Wunderkammer - Nils Chr. Moe-Repstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Chr. Moe-Repstad
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
Wunderkammer.pdf
ISBN
1805982525123

BESKRIVELSE

Historier, portretter, ligninger, essays, avhandlinger, teorier, encyklopedier, biografier, aforismer, gåter, parafraser. Kan en begrensning på tre linjer i diktform over nær 850 sider rettferdiggjøre en utforskning av disse litterære begrepene? Det er dette Nils Chr. Moe-Repstad (f. 1972) prøver å besvare i diktsamlingen Wunderkammer (27 kataloger).

Som det fremkommer av det passende navnet, er Wunderkammer en herlig forundringspakke av iøyenfallende og aktuelle design. Mønstrene er varierte og fargene spenner fra støvete pasteller, til klare farger og dype toner av sort. Bold.

Wunderkammeret - også kjent som cabinets of wonder på engelsk eller cabinet de curiosités på fransk - dukket opp blant monarker og elitesamlere på 1500-tallet. Vis mer.

RELATERTE BØKER