Sosiologi i sosialfagene

Sosiologi i sosialfagene Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,6 MB
FILNAVN
Sosiologi i sosialfagene.pdf
ISBN
4473969773889

BESKRIVELSE

Sosiologien bidrar til å se individuelle og samfunnsmessige utfordringer i sammenheng. Dette er kunnskap sosialarbeideren er avhengig av for å kunne gjøre jobben sin. Hjelpen og omsorgen som profesjonsutøverne yter, finner sted i et spenningsfelt mellom folks private liv og hverdagslige utfordringer på den ene siden, og fagprofesjonelle føringer på den andre. For å mestre denne rollen forutsettes kunnskap og bevissthet om de institusjonelle, kulturelle og politiske rammene som det profesjonelle arbeidet foregår innenfor. Boka består av tre deler. Første del presenterer noen sentrale sosiologiske spørsmål og argumenterer for sosiologiens relevans i det sosialfaglige arbeidet. I andre del presenteres sosiologien gjennom utvalgte tematiske områder. I bokas tredje del blir begreper og teorier fra de første delene brukt i konkrete empiriske felt som er relevante for profesjonelle i sosial- og velferdssektoren. Boka er skrevet for bachelorstudenter.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215030869 Sosiologi i sosialfagene Bidragsytere Bidragsytere Bennedichte C. R.

The document has moved here. Mange førsteårsstudenter i sosiologi må snart begynne å tenke på hvem de kunne tenke seg å ha som veileder. Det kan være nyttig å tenke aktivt rundt hva som passer deg selv og oppgaven din best, skriver Frøydis Petersen Jensen. Kjøp Sosiologiske perspektiver for helse- og sosialarbeidere fra Tanum Boka presenterer sosiologiske grunnbegreper og ulike sosiologiske retninger på en lettfattelig, men samtidig faglig presis måte.

RELATERTE BØKER