Operasjon sjølvdisiplin

Operasjon sjølvdisiplin - Agnes Ravatn | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnes Ravatn
DIMENSJON
3,29 MB
FILNAVN
Operasjon sjølvdisiplin.pdf
ISBN
5115795686525

BESKRIVELSE

Sjekkar du Facebook på mobilen mens du les godnatthistorier for ungane? Har du konsentrasjonsvanskar og manglande impulskontroll? Ikkje-eksisterande treningsvanar og eit kosthald lagt opp etter innfallsmetoden? Då er denne boka for deg! Mangel på sjølvdisiplin er eit problem stadig fleire merkar på kropp og sinn. Slik var det òg for forfattar Agnes Ravatn, som i mange år var ein kronisk utsetjande internettslave, med frynsete livsstil og altfor høg kvilepuls. Heilt til ho bestemte seg for å ta eit grep. Resultatet er ein vitskapleg fundert og praktisk guide til korleis du kan gjenvinne viljestyrke og sjølvkontroll. Operasjon sjølvdisiplin er ei gjenkjenneleg og underhaldande bok spekka med råd om korleis du kan bryte dårlege vanar, arbeide konsentrert, få gode rutinar, og meir fritid utan dårleg samvit. Boka passar like godt for studentar og folk i kontoryrke, som for deg som har vondt for å knyte på deg joggeskoa, eller har ein hang til å småete.

Det Norske Teatret og «Verda er ein skandale». Haugesund Teater: Tid for teaterlek med humor og fornuft Operasjon sjølvdisiplin er boka for deg som alltid ser på minst ein skjerm, samtidig som oppmerksemda di flaksar rundt som ein sommarfugl..

kvar dag, slik at eg får gjort det eg skal, utan altfor mykje strev, og kan ta fri med godt samvit. Operasjon sjølvdisiplin Ifølgje forfattaren er dette ein sjølvhjelpsbok «for deg som ikkje kan fordra sjølvhjelpsbøker, men som likevel innser at du treng hjelp». I dette utdraget handlar det om det velkjente utsetjingssyndromet. Over 1300 personer har kjøpt billetter til teaterstykket basert på den kjente boka «Operasjon sjølvdisiplin».

RELATERTE BØKER