Mindfulness i psykologisk behandling

Mindfulness i psykologisk behandling - Per-Einar Binder, Bergljot Gjelsvik, Even Halland, Jon Vøllestad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per-Einar Binder, Bergljot Gjelsvik, Even Halland, Jon Vøllestad
DIMENSJON
9,41 MB
FILNAVN
Mindfulness i psykologisk behandling.pdf
ISBN
8410916668696

BESKRIVELSE

Å praktisere mindfulness er en måte å bygge styrke og robusthet til å møte livet, slik det er, med mye intense opplevelser, både lidelse og glede. I den forstand treffer mindfulness noe av kjernen av hva vi arbeider med i psykologisk behandling. (Fra bokens innledning). I bokas første del beskriver forfatterne ulike aspekter ved mindfulness fra en måte å være tilstede i verden på, til manualiserte behandlingsprogram og som grunnperspektiv på lidelse, vekst og terapeutisk samhandling. Dette gir et utgangspunkt for å forstå hva mindfulness er. Forfatterne beskriver deretter hvorfor forskning fungerer som en ledesnor i den kliniske anvendelsen av mindfulness. Bokas andre halvdel er viet bruk av mindfulness i gruppe- og individualbehandling. Her går forfatterne nærmere inn på angst, depresjon og stress som spesifikke områder for anvendelse av mindfulness. Boka er primært skrevet for psykologer, leger og andre fagfolk som driver behandling, og for studenter innenfor helsefagene. Men alle med en interesse for mindfulness, vil ha utbytte av boken.

I den forstand treffer mindfulness noe av kjernen av hva vi arbeider med i psykologisk behandling. (Fra bokens innledning).

(Fra bokens innledning). I bokas første del beskriver forfatterne ulike aspekter ved mindfulness fra en måte å være tilstede i verden på ... Mindfulness-basert kognitiv terapi kan være like bra som medisiner til å forhindre tilbakefall etter depresjoner.

RELATERTE BØKER