Mannens ville hjerte

Mannens ville hjerte - John Eldredge | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Eldredge
DIMENSJON
7,73 MB
FILNAVN
Mannens ville hjerte.pdf
ISBN
1502586959224

BESKRIVELSE

Revidert og utvidet utgave av «Slipp deg løs, mann» HVER ENESTE MANN har en gang vært en gutt. Og hver eneste liten gutt har drømmer, store drømmer: Om å være helten, slå skurkene, gjøre halsbrekkende vågestykker og redde en jomfru i nød. Og hver eneste liten jente har drømmer, hun også: Om å bli reddet av prinsen, tatt med inn i det store eventyret, og å vite at hun er skjønnheten. Men hva skjer med drømmene våre når vi blir store? Gå inn i en tilfeldig valgt menighet, se deg rundt og spør deg selv: Hva kjennetegner en kristen mann? Ikke hør på det som blir sagt, men bruk øynene og se selv. De fleste kristne menn... kjeder seg. Nå har John Eldredge revidert og oppdatert sin bestselger Slipp deg løs, mann. Han oppfordrer alle menn til å ta tilbake sitt maskuline hjerte, slik det er skapt av en lidenskapelig Gud. Og han innbyr kvinner til å oppdage hemmeligheten i mannens sjel, og glede seg over den styrke og villskap som han ble skapt til å bidra med.

Biter mangler, og noen hull er blitt reparert med biter som ikke engang passer.» «Det er kanskje sant,» svarte den gamle mannen. «Men jeg ville aldri ha byttet bort mitt hjerte med ditt. Menn er løsningsorienterte og vil forsøke å finne et svar på problemet ditt, slik at de kan føle at de har hjulpet deg.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Mannens ville hjerte, lengsel og lidenskap, Discovering the Secret of a Man's Soul' av John Eldredge fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788271995409 Mannens ville hjerte - John Eldredge.

RELATERTE BØKER