Let og finn og tell litt underveis!

Let og finn og tell litt underveis! - Steve Smallman | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steve Smallman
DIMENSJON
11,42 MB
FILNAVN
Let og finn og tell litt underveis!.pdf
ISBN
7572076573453

BESKRIVELSE

En spennende let-og-finn-bok om alle mulige kjøretøyer, skrevet av prisbelønte Steve Smallman."Jeg må til by'n og få denne pakka levert. Men så har så klart bilen min havarert!" Det uheldige postbudet må få skyss med all verdens kjøretøyer - en traktor, en sportsbil, en sykkeltaxi, en varmluftballong, ja til og med en ubåt! - for å komme seg gjennom byen og få levert pakken sin. Og hva er det egentlig i den? Underveis skal du finne en masse ting i de særpregete, store landskapene av Nicola Slater. En flott oppfølger til den populære "Dyrene rømmer".

Småfolk Blå Småfolk lue med traktor. Miinto.no.

Begge foreldrene har ingen helseplager, og dette står viktig for meg. Avler ikke på syke kaniner. Med litt planlegging og helt normal form, ...

RELATERTE BØKER