Kofteglede

Kofteglede - Tone Loeng | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Loeng
DIMENSJON
7,80 MB
FILNAVN
Kofteglede.pdf
ISBN
4433400095315

BESKRIVELSE

Nå er det koftefeber! I Tone Loengs bok finner du oppskrifter på 28 kofter, basert på gamle, tradisjonsrike mønstre.Norske koftetradisjoner kan spores langt tilbake i tid, og i denne boken har forfatteren samlet en rekke kjente og kjære kofter, mange av dem med opphav i de gamle garnfabrikkene i Sandnes. Boken byr på 28 nye og spennende oppskrifter, med utgangspunkt i de klassiske koftene. Flere av koftene finnes både i dame-, herre- og barnemodell.I tillegg til strikkeoppskrifter byr boken på den rikholdige historien til de tradisjonsrike plaggene. Her kan du også få vite mer om historien til Sandnes Uldvarefabrik og Sandnes Kamgarn Spinneri, samt lese portretter av kvinnene som har komponert flest mønstre for Sandnes.Forfatter Tone Loeng er over gjennomsnittlig interessert i kofter, og i 2013 var hun med å starte Koftegruppa på Facebook, ei gruppe som nå har mer enn 100 000 medlemmer! Loeng er opptatt av å ta vare på den rike og mangfoldige strikketradisjonen vi har i Norge, og få den frem i lyset.

Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo Nå er det koftefeber! I Tone Loengs bok finner du oppskrifter på 28 kofter, basert på gamle ... I Kofteglede finner du oppskrifter på 28 kofter, basert på gamle, tradisjonsrike mønstre. Norske koftetradisjoner kan spores langt tilbake i tid, og i denne boka har forfatteren samlet en rekke kjente og kjære kofter, mange av dem med opphav i de gamle garnfabrikkene i Sandnes.

Kofteglede Tone Loeng (Indbundet) Tip en ven 249 kr Antal . Køb.

RELATERTE BØKER