F stryk; de morsomste eksamensbesvarelsene noensinne

F stryk; de morsomste eksamensbesvarelsene noensinne - Richard Benson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard Benson
DIMENSJON
8,69 MB
FILNAVN
F stryk; de morsomste eksamensbesvarelsene noensinne.pdf
ISBN
1185702590825

BESKRIVELSE

I beste god dag mann økseskaftstil gjengis her akademiske fadeser fra prøver i matematikk, religion, psykologi, bedriftsøkonomi, historie og mer. Mange foreleser kommer til å kjenne seg igjen og alle som noen gang har misforstått en oppgave eller blitt fristet til å gi et alternativt svar på prøven kommer til å le høyt. Nyt tabber og svar som har gjort lærere målløse! Boken er friskt utformet så den kan minne om et skolehefte eller en notatblokk. Richard Benson er en pensjonert lærer fra Suffolk i England. Han har gjennom karrieren samlet et vell av anekdoter som er samlet i en serie suksessfulle bøker. Forfatteren er også en ivrig crickettspiller.

Mange foreleser kommer til å kjenne seg igjen og alle som noen gang har misforstått en oppgave eller blitt fristet til å gi et alternativt svar på prøven kommer til å le høyt. Kjøp F stryk fra Tanum I beste god dag mann økseskaftstil gjengis her akademiske fadeser fra prøver i matematikk, religion, psykologi, bedriftsøkonomi, historie og mer. Mange foreleser kommer til å kjenne seg igjen og alle som noen gang har misforstått en oppgave eller blitt fristet til å gi et alternativt svar på prøven kommer til å le høyt. Les Uglen boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788241931819 Ønsker du å laste ned en Den store norske bokmålsordboka-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Den store norske bokmålsordboka og andre bøker av forfatteren Per-Erik Kirkeby. Pris: 129,-. heftet, 2018.

RELATERTE BØKER