Dynamitt og død ; Togrøverne

Dynamitt og død ; Togrøverne - Jackson Cole, Peter Field, Dag Strøm | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole, Peter Field, Dag Strøm
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Dynamitt og død ; Togrøverne.pdf
ISBN
1878348807934

BESKRIVELSE

Dynamitt og død: I den fruktbare Vereda-dalen sto farmere og ranchere mot hverandre i blodig borgerkrig, og bak denne galskap av skudd, forgiftning, dynamittattentater og død sto en mystisk hjerne med en djevelsk plan. Fryktløst kastet Walt Slade seg ut i denne nifse trefrontskrigen. Han hadde sett døden i øynene mange ganger før, men aldri hadde hans liv hengt i så tynn en tråd!Togrøverne: En tilsynelatende harmløs fremmedkar ved navn Kit Filer gir Sam en hjelpende hånd med løpske hester, og Sam aner ikke de skumle baktankene han har med det. Han blir lurt med på togrøveri, og bandittene slår ham ned og etterlater ham bevisstløs ... på toget! Men Sam har ekte venner også, og det skulle bli et spennende eventyr før den fryktinngytende trioen fra Powder Valley trekker seg tilbake.

Pris kr 69. Se flere bøker fra Jackson Cole. Olsenbanden og Dynamitt-Harry går amok (Orig.

I dag er Alfred Nobel mest kjent for Nobelprisene, som ble etablert etter at han testamenterte størsteparten av formuen til formålet.. Kardiovaskulær intensivmedisin gir en grundig innføring i kardiovaskulær overvåknings- og intensivmedisin. Boken er skrevet for leger under utdanning, men er også nyttig for leger som arbeider med kardiovaskulære problemstillinger og sykepleiere i videreutdanning eller praksis innen kardiologi, intensivmedisin og anestesi.Hovedtemaene i boken er:Kardiovaskulær ... Kjøp Forgiftning på Kelkoo.

RELATERTE BØKER