Arbeidsrett i et nøtteskall

Arbeidsrett i et nøtteskall - Marion Holthe Hirst, Sven Ivar Lønneid | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Holthe Hirst, Sven Ivar Lønneid
DIMENSJON
4,80 MB
FILNAVN
Arbeidsrett i et nøtteskall.pdf
ISBN
4043912085196

BESKRIVELSE

Arbeidsrett i et nøtteskall gir en elementær innføring i arbeidsrett, med hovedfokus på individuell arbeidsrett og da særlig arbeidsmiljølovens regler.Boka inneholder dessuten en oversikt over ny diskrimineringslovgivning. Boka vil være nyttig for arbeidsgivere, arbeidstakere og alle andre som har befatning med arbeidsrettslige problemstillinger. Arbeidsrett i et nøtteskall er også relevant for studenter, både som en innføring i emnet arbeidsrett og som en repetisjon før eksamen.

ISBN 9788205497764, 2017, Geir Woxholth . Fra 150,-Kjøp Selg.

Boka inneholder også en oversikt over diskrimineringslovgivningen og ferieloven. Arbeidsrett i et nøtteskall gir en elementær innføring i arbeidsrett, med hovedfokus på individuell arbeidsrett og da særlig arbeidsmiljølovens regler. Boka inneholder dessuten en oversikt over ny diskrimineringslovgivning.

RELATERTE BØKER