Arbeidsrett i et nøtteskall

Arbeidsrett i et nøtteskall - Marion Holthe Hirst, Sven Ivar Lønneid | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Holthe Hirst, Sven Ivar Lønneid
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Arbeidsrett i et nøtteskall.pdf
ISBN
3109342253946

BESKRIVELSE

Arbeidsrett i et nøtteskall gir en elementær innføring i arbeidsrett, med hovedfokus på individuell arbeidsrett og da særlig arbeidsmiljølovens regler.Boka inneholder dessuten en oversikt over ny diskrimineringslovgivning. Boka vil være nyttig for arbeidsgivere, arbeidstakere og alle andre som har befatning med arbeidsrettslige problemstillinger. Arbeidsrett i et nøtteskall er også relevant for studenter, både som en innføring i emnet arbeidsrett og som en repetisjon før eksamen.

Bergensbanen er Nord-Europas høyestliggende jernbanelinje, hvor ca 100 km av denne går gjennom vilt fjell-landskap. På jernbanestasjonen i Voss finner du bussen som er godt merket med "Norge i et Nøtteskall®". Dette fagområdet dekker svært bredt over hele den offentlige forvaltningen.

Arbeidsrett i et nøtteskall gir en elementær innføring i arbeidsrett, med hovedfokus på individuell arbeidsrett og da særlig arbeidsmiljølovens regler. Arbeidsrett i et nøtteskall Marion Holthe Hirst , Sven Ivar Lønneid Arbeidsrett i et nøtteskall gir en elementær innføring i arbeidsrett, med hovedfokus på individuell arbeidsrett og da særlig arbeidsmiljølovens regler. Litteraturliste for JUS5511: Innføringslitteratur: Hirst, Marion Holthe og Sven Ivar Lønneid, Arbeidsrett i et nøtteskall, 2. utg.

RELATERTE BØKER