Tenerife

Tenerife - Pål H. Gjerden, Emma A. Arthur | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål H. Gjerden, Emma A. Arthur
DIMENSJON
6,10 MB
FILNAVN
Tenerife.pdf
ISBN
7953512238257

BESKRIVELSE

Tenerife har et svært variert landskap, og er et paradis for vandrere. Det vulkanske krater- landskapet, Las Cañadas del Teide, er enestående. Ved solnedgang få en unik opplevelse i det solen farger de vulkanske fjellformasjonene og toppen av Teide på 3718 moh. dypt røde, samtidig som lange skygger kastes over det øde landskapet. Andre flotte turområder er den øvre Orotava-dalen med vidstrakte furuskoger, Teno-området i nordvest med laurbærskog, forrevne daler, høysletter og høye fjellrygger, samt Anaga-halvøya med en vill kystlinje, bortgjemte daler og skogkledde fjellrygger. Detaljerte kart for hver tur, og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram på vandringen. I tillegg finnes informasjon om transport til turene, anbefalte plasser for overnatting og annen nyttig informasjon.MERK: kjente oppdateringer/endringer til informasjonen i boken legges ut fortløpende på forlagets nettsted. Se følgende link: http://www.frifotforlag.no/TF-Oppdateringer.html

Det er et svært aktivt og variert natteliv på Tenerife, og restaurantene er kjent for sine mange og varierte fiskespesialiteter. Tenerife tar hvert år imot mer enn 5,5 millioner turister, og mange charterselskaper tilbyr reiser hit i flere ulike prisklasser.

Du kan reise hit året rundt med behagelig temperatur og vær i ferien. Velg blant steder som Puerto de la Cruz i nord og Playa de las Americas, Los Cristianos, Los Gigantes og Costa Adeje i sør. Sjømannskirken på Tenerife er lokalisert i Don Antonio, en bygning sentralt i Los Cristianos. Tenerife is the island of a thousand experiences.

RELATERTE BØKER