Tenerife

Tenerife - Pål H. Gjerden, Emma A. Arthur | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål H. Gjerden, Emma A. Arthur
DIMENSJON
4,96 MB
FILNAVN
Tenerife.pdf
ISBN
6482142607341

BESKRIVELSE

Tenerife har et svært variert landskap, og er et paradis for vandrere. Det vulkanske krater- landskapet, Las Cañadas del Teide, er enestående. Ved solnedgang få en unik opplevelse i det solen farger de vulkanske fjellformasjonene og toppen av Teide på 3718 moh. dypt røde, samtidig som lange skygger kastes over det øde landskapet. Andre flotte turområder er den øvre Orotava-dalen med vidstrakte furuskoger, Teno-området i nordvest med laurbærskog, forrevne daler, høysletter og høye fjellrygger, samt Anaga-halvøya med en vill kystlinje, bortgjemte daler og skogkledde fjellrygger. Detaljerte kart for hver tur, og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram på vandringen. I tillegg finnes informasjon om transport til turene, anbefalte plasser for overnatting og annen nyttig informasjon.MERK: kjente oppdateringer/endringer til informasjonen i boken legges ut fortløpende på forlagets nettsted. Se følgende link: http://www.frifotforlag.no/TF-Oppdateringer.html

Den tilhører provinsen Santa Cruz de Tenerife og er den mest folkerike øya på Kanariøyene og i Spania, med om lag 900 000 fastboende.De andre større øyene i provinsen er La Gomera, Hierro og La Palma.Næringslivet er basert på turisme og jordbruk. Tenerife er et reisemål som passer for alle - når som helst på året. Strendene er like lokkende både sommer og vinter, og den dramatiske naturen skifter i takt med årstidene.

Visit top-rated & must-see attractions. Tenerife er den største og mest folkerike av Kanariøyene, og et yndet vinterreisemål blant nordmenn. Men hvor skal du bo, spise og hva skal du se? Her er ekspertenes beste tips. Tenerife (/ ˌ t ɛ n ə ˈ r iː f /; Spanish: [teneˈɾife], Template:Lang-gnc) is the largest and most populated island of the eight Canary Islands.

RELATERTE BØKER