Sunn og god hverdag for store og små

Sunn og god hverdag for store og små - Jeanette Roede | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeanette Roede
DIMENSJON
5,38 MB
FILNAVN
Sunn og god hverdag for store og små.pdf
ISBN
3015532298193

BESKRIVELSE

Det er ikke så mye som skal til for at hver og en av oss kan gjøre hverdagen lettere og sunnere. Jeanette Roede gir oss her nøklene til det gode hverdagslivet. Her er matglede, sunne matvaner og lett gjennomførbare tips til aktivitet og bevegelse, og forfatteren går også inn på barns forhold til mat og hvordan man skal få til de trivelige stundene rundt bordet. Kokeboken inneholder 30 oppskrifter på enkle og raske middager, i tillegg er det om lag 100 variasjonsforslag på de samme rettene.

Med våre ferdige og ferske... Grateng med rotgrønnsaker.

Sunn hverdag er full av gode tips og oppskrifter som er næringsberegnet. Her får du en liten smakebit på […] Mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk, og begrensede mengder bearbeidet kjøtt, rødt kjøtt, salt og sukker - litt av alt og alt med måte.

RELATERTE BØKER