Strikk til alle tider

Strikk til alle tider - Helle Siggerud | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helle Siggerud
DIMENSJON
3,43 MB
FILNAVN
Strikk til alle tider.pdf
ISBN
2917608842731

BESKRIVELSE

En vakker strikkebok med inspirasjon fra drakttradisjoner og folklore fra hele Norge. Helle Siggerud er kjent for de figurnære plaggene sine, klassiske og tidløse med gode snitt og fine detaljer. Boken har flest plagg til kvinner, men det er også flotte design til herre og barn - og til hund! Strikk plagg fra den landsdelen du har tilknytning til, eller bare la deg inspirere av det du synes er vakrest.

Helle Siggerud har reist rundt i hele Norge og latt seg inspirere av drakttradisjoner og folklore - fra mønstringer i strikk, vev og broderi til farger og former i interiører og eksteriører blant lokale byggeskikker, og ... Strikk til alle tider av Helle Siggerud En vakker strikkebok med inspirasjon fra drakttradisjoner og folklore fra hele Norge. Helle Siggerud er kjent for de figurnære plaggene sine... Strikk til alle tider, kommer i butikk i slutten av februar, men kan allerede forhåndsbestilles i nettbokhandel.

| Adlibris Strikk til alle tider - 40 plagg inspirert av norske tradisjoner (BOK) Helle Siggerud. Del 303 00 Veil.

RELATERTE BØKER