Nå. Ting jeg vil gjøre før jeg dør

Nå. Ting jeg vil gjøre før jeg dør Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,77 MB
FILNAVN
Nå. Ting jeg vil gjøre før jeg dør.pdf
ISBN
8525312759644

BESKRIVELSE

Endelig kommer det en norsk «Bucket list» eller «ting jeg vil gjøre før jeg dør»-bok. Denne boken oppfordrer deg ikke bare til å drømme om det som står på listen, men også til å faktisk legge en plan for å gjennomføre disse drømmene. Hva ønsker du aller mest å gjøre i livet ditt? Denne boken hjelper deg til å få oppfylt disse drømmene.

Det er fire år siden jeg var innlagt sist. Men jeg får en mild depresjon et par ganger i året. Hva med 10 ting dere vil gjøre for verden før dere dør, eller lignende ? Altså…jeg begynte nesten å like deg, Isabel.

Reise litt med båt, litt tog, litt fly, og litt til fots . Også vil jeg se ting som får meg til å undre og drømme om verden , jeg vil tenke automatisk "dette, dette er et øyeblikk jeg vil huske" og så faktisk huske masse slike øyeblikk 10 Ting jeg vil gjøre før jeg dør.

RELATERTE BØKER