Lekre masker og lekne sting

Lekre masker og lekne sting - Sidsel J. Høivik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sidsel J. Høivik
DIMENSJON
8,59 MB
FILNAVN
Lekre masker og lekne sting.pdf
ISBN
5583827836041

BESKRIVELSE

«Det fantastiske med å strikke er at du lager alt fra bunnen av en enkel tråd. Nærmere trylling kan du vel nesten ikke komme!»Drøm deg bort i vakre strikkemodeller og fantastiske fotografier i det som er årets fineste strikkebok! Boken Lekre masker og lekne sting inneholder 50 oppskrifter på plagg til dame, og noen matchende barneantrekk. Av innholdet finner du bl.a. skjørt, kjoler, tunikaer, jakker, boleroer, sjal, luer, pulsvarmere og vesker. Alle modellene er tidløse kreasjoner i ulike teknikker og i en miks av farger, trender, kvalitet og tradisjon. Forfatter og designer Sidsel J. Høivik ønsker å inspirere alle håndarbeidsinteresserte til å ta pinnene fatt og til å lage sin helt spesielle vri på det de strikker i form av broderier, knapper og heklede effekter.Håndlagde plagg har kjærlighet og omtanke i hver maske. Det tar tid å lage dem, men så varer de også, ofte lenge.Se utdrag fra denne lekre boken:

Alle modellene er tidløse kreasjoner i ulike teknikker og i en miks av farger, trender, kvalitet og tradisjon. Og vil du ta en smugtitt, kan du bla i Lekre masker og lekne sting her! Du deltar i trekningen ved å legge igjen en kommentar under dette innlegget, og reglene er som vanlig: 1 lodd = kommentar . 2 lodd = kommentar + å være/bli følger. Sidsel J.

Alle modellene er tidløse kreasjoner i ulike teknikker og i en miks av farger, trender, kvalitet og tradisjon. Da har jeg kåret den heldige vinneren av Sidsel Høiviks nye bok Lekre masker og lekne sting fra Gyldendal forlag, og gleder meg til å avsløre hvem det er! Det var om lag 200 lodd i potten, og den som får den vakre boken av Sidsel Høivik med flotte oppskrifter, og herlige strikke inspirasjon er... Lekre masker og lekne sting Sidsel J. Høivik «Det fantastiske med å strikke er at du lager alt fra bunnen - av en enkel tråd.

RELATERTE BØKER