Kjøttfri mandag

Kjøttfri mandag - Maj-Britt Aagaard | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maj-Britt Aagaard
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
Kjøttfri mandag.pdf
ISBN
3379492397129

BESKRIVELSE

Kjøttelsker Maj-Britt Aagaard oppdaget en hel verden av deilige grønne retter da hun begynte å eksperimentere med kjøttfrie mandager. I denne boken presenterer hun 52 av de aller beste vegetaroppskriftene sine, en ny oppskrift til hver uke hele året igjennom. Maj-Britts mål når hun lager mat hjemme, er at både barn, mann og kokka skal nyte maten, bli gode og mette og glede seg til neste gang retten kommer på menyen. «Kjøttfri mandag» har blitt et internasjonalt begrep, med mange tilhengere over hele verden. Stadig flere får øynene opp for de utelukkende positive effektene ved å redusere kjøttinntaket; det er gunstig for miljøet, svært fordelaktig for helsa og godt for lommeboka. Men først og fremst smaker det nydelig og åpner døren inn til et skattekammer for matelskere. Oppskriftene er laget med stor kjærlighet til gode råvarer som du finner i vanlige butikker over hele landet. Ta deg en kjøttfri ukedag, du også! Maj-Britt Aagaard har matbloggen Spiselandslaget, og har vunnet matlagningskonkurranser som Masterchef på TV3 og Skrallerne på Aftenposten-TV. Hun er utdannet litteraturviter, men jobber nå som matskribent, oppskriftsutvikler og matstylist. Hun bor i Gamlebyen i Oslo, men som halvt dansk finner hun også inspirasjon i Danmark, på slektsgården i Skjåk, på kysten av Italia - ja, fra hele verden! Ingen matkultur går under hennes matlidenskapelige radar.Bla i boka

Nå kommer en norsk kokebok som vil inspirere til å kutte ned på kjøttbaserte middager. At en middag må ha kjøtt eller fisk for å kunne kalles fullferdig, er en idé det begynner å lukte mugg av, mener Maj-Britt Aagaard, forfatter av boken «Kjøttfri mandag». De fleste av dere har nok hørt uttrykket «kjøttfri mandag», eller «meatfree monday» som det opprinnelig heter.

Kjøttfri mandag, eller Meat Free Monday, startet som en kampanje. Paul McCartney og hans to døtre, Stella og Mary, begynte å støtte kampanjen i 2009 av hensyn til miljø, dyrevern, helsefordeler og for en mer rettferdig fordeling av verdens ressurser. «Kjøttfri mandag» har lenge vært et internasjonalt begrep.

RELATERTE BØKER