Eltefritt brød og himmelske kaker

Eltefritt brød og himmelske kaker - Ina-Janine Johnsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ina-Janine Johnsen
DIMENSJON
8,75 MB
FILNAVN
Eltefritt brød og himmelske kaker.pdf
ISBN
2592946473791

BESKRIVELSE

Genialt brød og imponerende hjemmebakst.Ina-Janine Johnsen startet bloggen Mat på bordet i 2008. I dag er det en av de største matbloggene i Skandinavia. Etter å ha fått tips om eltefritt brød fra en artikkel i New York Times, begynte hun å eksperimentere med dette hjemme og skrive om det på bloggen. Ina har nå utviklet over 50 varianter av dette geniale brødet, og oppskrifter på eltefritt brød er en av de absolutt mest populære temaene på Inas blogg. Hun har også laget en video hvor hun viser hvordan man lager brødet, den har til nå blitt vist over 30 000 ganger på You Tube.Nå får du de aller beste variantene samlet i bokform. Her finnes alt fra fine landbrød og grove brød med frø, til søte brød med sjokolade og fristende brød fylt med ost.I tillegg baker Ina himmelske kaker og annen bakst. Inspirert av sin internasjonale bakgrunn (Ina har bodd i Tyskland, Canada, Sveits, USA, England og Norge), har hun funnet frem til en variasjon av kaker og bakst som er tilpasset den norske ganen. Her er oppskrifter på enkle og raske kaker, men også de som krever litt mer tid og teknikk. I denne boken får du hennes beste oppskrifter, gode råd om baking og ingredienser, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine.Les boken og la deg inspirere til å bake selv. Det er ikke vanskelig, og resultatet blir fantastisk!

Søk. Enkelt søk; Avansert søk; Trøndelagsbibliotek Hun som på en måte introduserte oss for eltefrie brød i Norge heter Ina-Janine Johnsen, skriver matbloggen Mat på bordet og har bl.a.

Hun har siden utviklet over 50 ulike varianter av brødet. I denne boken kan man finne de beste variantene samt flere kaker. Bloggen er siden blitt en av Skandinavias største matblogger.

RELATERTE BØKER