Bevegelsens årsak

Bevegelsens årsak - Aasmund Holand | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aasmund Holand
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Bevegelsens årsak.pdf
ISBN
1722487833929

BESKRIVELSE

Dette er en bok om ulike aspekter ved bevegelse analysert ved bruk av klassisk mekanikk. Slike analyser er spesielt nyttige for trenere og idrettsutøvere.Boka tar for seg: kraft og bevegelse masse og bevegelsesmengde fart og akselerasjon arbeid og energi friksjon spinn og rotasjonForfatteren viser hvordan utførelsen av en bevegelse bestemmes av mekaniske lover, og hvordan den kan forbedres. De mange eksemplene og illustrasjonene i boka er fra forskjellige idrettsgrener. Boka er skrevet som en innføring i mekanikk og bevegelsesanalyse for dem som studerer idrettsfag ved universiteter og høgskoler, og for dem som har valgt idrett i lærerutdanningen. Den vil også fungere godt som innføringsbok ved idrettslinjer i videregående skole.

Dette er en bok om ulike aspekter ved bevegelse analysert ... Pinsebevegelsen i Norge er en kristen bevegelse. Den utgjør ikke én organisert enhet, men består av et fellesskap av 340 selvstendige menigheter ().

Kjøp boken Bevegelsens årsak av Aasmund Holand (ISBN 9788202283674) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER