Under valnøttreet

Under valnøttreet - Anna Bergenström, Fanny Bergenström | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Bergenström, Fanny Bergenström
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Under valnøttreet.pdf
ISBN
7944066773945

BESKRIVELSE

De beste råvarene. 400 oppskrifter fra hele verden, som både smaker og gjør godt! En inspirerende, enkel og deilig bok med utgangspunkt i de aller beste råvarene. Kjenn tennene løpe i vann mens du leser om urter, tomater, kokos, te, avokado, chili, sjokolade, sitrus og kardemomme ... Ideer til hverdag og fest og retter fra hele verden. Dette er mat som både smaker og gjør godt. Enkle oppskrifter som alle kan følge. Totalt inneholder boken over 400 oppskrifter med mat som både smaker og gjør godt. De passer for nybegynnere, erfarne og kostholdsbevisste.

Bassenget er et must om sommeren og langt utover høsten, og mens noen bader kan du enten dra deg på solsengen eller trekke inn under den rause baldakinen som skjermer for middelhavssolen. Valnøtter er runde steinfrukter som vokser fra valnøttreet. De er en god kilde til sunt fett, protein og fiber.

Skallet til valnøtten er ruglete og lysebrunt og knekker man den deles den ofte i to klare halvdeler. Et hjørne under valnøttreet med en sittegruppe som egner seg perfekt for sommermiddager akkompagnert av duften fra honningrosene. Flere interessante middelhavsinnslag.

RELATERTE BØKER