Sterk utenpå, sterk inni

Sterk utenpå, sterk inni - Jørgine Massa Vasstrand | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgine Massa Vasstrand
DIMENSJON
11,18 MB
FILNAVN
Sterk utenpå, sterk inni.pdf
ISBN
5536803514116

BESKRIVELSE

Jørgine Massa Vasstrand er en av Norges mest profilerte bloggere, og kjent for sin forfriskende og ærlige tilnærming til trening, kropp og livsstil. Hennes nye bok er en personlig beretning og en treningsguide i ett. Med humor, ettertanke og selvinnsikt, deler «Funkygine» raust av egne erfaringer, både om trening og livet. Når verden smiler er det ikke så vanskelig å trene. I denne boka har Jørgine derimot skreddersydd treningsprogrammene til de grå og tunge dagene. Hun inspirerer og motiverer med tips, triks, trening og tanker som funker når vi trenger det som mest. Som datteren hennes, Filippa (8), så godt forklarer det: Vi må trene fordi trening gjør at vi klarer livet bedre.

Jørgine, bedre kjent som Funkygine, er en av Norges største influencere med bred dekning i målgruppen kvinner 18-34 år. Hun lager innhold på alle flater, som YouTube, blogg, Instagram og Snapchat. STERK UTENPÅ, STERK INNI.

Read 4 reviews from the world's largest community for readers. Jørgine Massa Vasstrand er en av Norges mest profilerte blo... Når jeg kjenner meg sterk utenpå, har jeg mye lettere for å føle meg sterk inni også, og jeg blir bedre rustet til å takle det som kommer.

RELATERTE BØKER