Multivariate analyser med STATA

Multivariate analyser med STATA - Randi Hammervold | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi Hammervold
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Multivariate analyser med STATA.pdf
ISBN
2101405460777

BESKRIVELSE

Multivariate analyser med STATA er relevant for alle som skal ha en kort innføring i å bruke statistikkprogrammet STATA. Eksempler på temaer som gjennomgås, er: Hvordan komme i gang med STATA, bruk av data-editoren og kommandofil-editoren, transformasjon av data og multivariate analysemetoder. Boka vektlegger hvordan man skal utføre multivariate analyser, og det presenteres enkle tolkninger av resultater. Det anbefales i tillegg å bruke grunnleggende lærebøker innen multivariate analyser. Multivariate analyser med STATA er oppdatert i forhold til versjon 16, men de som har eldre versjoner, kan også bruke boka. Randi Hammervold er førsteamanuensis i statistikk ved Handelshøyskolen NTNU. Hun har lang erfaring med å bruke ulike statistikkprogram som for eksempel SPSS, STATA og LISREL.

Melding. Stata: Multivariate Statistics - General Explanatory Modeling Dana R Thomson. Loading ...

Anvendelser av multivariate statistiske metoder og Strukturmodellering SEM innen økonomiske analyser, ved bruk av moderne analyseverktøy. Multivariate regression analysis is not recommended for small samples. The outcome variables should be at least moderately correlated for the multivariate regression analysis to make sense.

RELATERTE BØKER