Introduksjon til statistisk analyse

Introduksjon til statistisk analyse - Knut-Andreas Christophersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut-Andreas Christophersen
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
Introduksjon til statistisk analyse.pdf
ISBN
6183244323222

BESKRIVELSE

Dette er en bok om regresjonsbaserte metoder og hvordan de kan anvendes. Grunnleggende begreper som variabler, målenivå, fordeling, sentraltendens, spredning og standardskårer presenteres også, sammen med et bredt spekter av statistiske metoder. Boken er i første rekke tiltenkt brukere av statistiske metoder, altså samfunnsvitere i vid forstand. Den vektlegger derfor forståelse av hva metodene kan belyse, og hvordan resultatene kan tolkes, fremfor innsikt i metodenes matematiske teori og bevis. Enkelte helt sentrale formler er det likevel vanskelig å komme utenom. Det er også lagt vekt på å gjøre presentasjonen kortfattet, med lite «utenomsnakk». Som motvekt til den knappe formen er det oppgaver med løsningsforslag bakerst i boken som supplerer og utdyper. Å løse oppgaver er en sikker måte å få grep om statistiske metoder på. Boken er skrevet for bachelor- og masterstudenter som har statistisk analyse som del av sitt studium.

Skip to the beginning of the images gallery . Innbinding: Heftet ... Introduksjon til statistisk analyse Regresjonsbaserte metoder og anvendelse Oslo: Gyldendal Norsk Forlag 2013.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Introduksjon til statistisk analyse regresjonsbaserte metoder og anvendelse. Knut-Andreas Christophersen.

RELATERTE BØKER