Stay cheap; vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår

Stay cheap; vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår - Hanna Olvenmark | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanna Olvenmark
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Stay cheap; vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår.pdf
ISBN
6410808903451

BESKRIVELSE

I kokeboken Stay cheap byr ernæringsfysiolog Hanna Olvenmark på over 50 deilige vegetaroppskrifter som sparer både lommeboken og miljøet. I tillegg til oppskriftene får du også ukesmenyer med tilhørende innkjøpslister, samt generelle sparetips for både storhandelen, jobblunsjen og utemiddagen. Det vil si, om man med ute mener ute i naturen så klart. Alle oppskriftene i boken er vegetariske, og er beregnet til fire porsjoner. I tillegg byr Olvenmark på et knippe retter beregnet til åtte porsjoner - perfekt for treningsglade «preppere», eller bare de av oss som har det travelt og vil lage alle ukas måltider i én fei. I tillegg til middagsrettene byr Olvenmark også på frokoster, mellommåltid, brød, smoothier - og pålegg. Kort sagt: Her får du alle oppskrifter og tips du trenger for å spise sunt, billig, og med god samvittighet.

Følg oss på sosiale medier: Facebook / Instagram - @veggiemoments Stay cheap : vegetarmat som er bra for deg, lommeboken din og planeten vår. Pris 262,-Spar 37,-Innbundet.

innbundet, 2020. Sendes innen 1-3 virkedager.

RELATERTE BØKER