Riesling

Riesling - Walter Kieliger, Merete Bø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Walter Kieliger, Merete Bø
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Riesling.pdf
ISBN
9779788675292

BESKRIVELSE

Denne boken omtaler i hovedsak viner fra områdene Mosel, Rheingau, Rheinhessen, Pfalz og Nahe. Hvert område har en innledende tekst, ved Merete Bø, som karakteriserer vinen fra området. Matoppskrifter har vi også, disse er fra Walter Kieliger, og preger menyen på Frognerseteren. Oppskriftene følges av vintips fra Walter, disse bestemmer plasseringen av den enkelte oppskrift etter hvilken vin som anbefales som følge til maten. I tillegg har vinspesialist Merete Bø smakt på all maten underveis i bokprosessen og kommet med sine anbefalinger til rettene. Dette understreker at det finnes ingen fasit i kombinasjonen mat - vin. Les vinanbefalingene med åpent sinn, men la din egen gane få være med og bestemme!

Submit a font Tools . 174 matching requests on the forum.

Den har de siste årene seilt opp som Tysklands fremste tørre riesling, en vin som har høstet ære, lovord og berømmelse i hele verden. 24 flasker blir tilgjengelig på Polet - og de vil det nok bli kamp om, prisen til tross. Varetype Hvitvin; Varenummer 5920406; Lukt Duft med preg av sitrus, eple og litt blomst.; Smak Preg av sitrus og grønt eple.; Farge Lys grønngul.; Produsent D-RP576280; Årgang * 2019 * Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt; Land, distrikt Tyskland, Nahe; Råstoff Riesling 100%; Metode Tradisjonell vinifikasjon i ståltanker, tankoppbevart ... Markus Molitor Zeltinger Sonnenuhr Riesling Trockenbeerenauslese** 2010 (2010) Tyskland - Hvitvin.

RELATERTE BØKER