Ridning som rehabilitering

Ridning som rehabilitering - Ellen Trætteberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Trætteberg
DIMENSJON
11,37 MB
FILNAVN
Ridning som rehabilitering.pdf
ISBN
7165445409131

BESKRIVELSE

Ridning som rehabilitering beskriver hvordan ridning kan legges til rette og tilpasses mennesker med nedsatte funksjoner, først og fremst bevegelseshemmede ryttere. Alle rideopplegg bør ta utgangspunkt i hvilke muligheter hver enkelt rytter har. Et viktig mål med boka er derfor å gi instruktører retningslinjer for ridetrening med utgangspunkt i beskrivelser av en rekke sykdomsgrupper og hvilke utfordringer slike ryttere står overfor. Boka henvender seg til helse- og hestepersonell, i første rekke ridefysioterapeuter og ridelærere. Forhåpentlig kan også andre som interesserer seg for ridningens mange muligheter, ha glede av boka.Norge har vært et foregangsland når det gjelder ridning både som terapi og idrett. Ridning som rehabilitering bygger på erfaringer og kunnskap som er utviklet ved Beitostølen Helsesportsenter og andre miljøer med interesse for ridning som rehabilitering, både nasjonalt og internasjonalt.

Alle ... Ridning som rehabilitering bygger på erfaringer og kunnskap som er utviklet ved Beitostølen Helsesportsenter og andre miljøer med interesse for ridning som rehabilitering, både nasjonalt og internasjonalt. Kjøp 'Ridning som rehabilitering' av Ellen Trætteberg fra Norges raskeste nettbokhandel. Helseregionene tilbyr rehabilitering gjennom egne sykehus.

Alle rideopplegg bør ta utgangspunkt i hvilke muligheter hver enkelt rytter har. Ordet rehabilitering används vanligen som ett samlingsbegrepp för åtgärder som syftar till återställa funktioner som påverkats av en skada eller en sjukdom alternativt att minska ... Kan en friskvårdande aktivitet som ridning främja livskvaliteten för människor med livslånga funktionsnedsättningar till följd av skador/sjukdomar ... Ridning som rehabilitering.

RELATERTE BØKER