Ridning som rehabilitering

Ridning som rehabilitering - Ellen Trætteberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Trætteberg
DIMENSJON
9,23 MB
FILNAVN
Ridning som rehabilitering.pdf
ISBN
2840836532517

BESKRIVELSE

Ridning som rehabilitering beskriver hvordan ridning kan legges til rette og tilpasses mennesker med nedsatte funksjoner, først og fremst bevegelseshemmede ryttere. Alle rideopplegg bør ta utgangspunkt i hvilke muligheter hver enkelt rytter har. Et viktig mål med boka er derfor å gi instruktører retningslinjer for ridetrening med utgangspunkt i beskrivelser av en rekke sykdomsgrupper og hvilke utfordringer slike ryttere står overfor. Boka henvender seg til helse- og hestepersonell, i første rekke ridefysioterapeuter og ridelærere. Forhåpentlig kan også andre som interesserer seg for ridningens mange muligheter, ha glede av boka.Norge har vært et foregangsland når det gjelder ridning både som terapi og idrett. Ridning som rehabilitering bygger på erfaringer og kunnskap som er utviklet ved Beitostølen Helsesportsenter og andre miljøer med interesse for ridning som rehabilitering, både nasjonalt og internasjonalt.

De opplever at de går på ridning, mens terapeuten bruker aktiviteten for å trene opp rytteren etter hver enkelts behov. ...

Et viktig mål med boka er derfor å gi instruktører ... Habilitering og rehabilitering ... De opplever at de går på ridning, mens terapeuten bruker aktiviteten for å trene opp rytteren etter hver enkelts behov.

RELATERTE BØKER