Naturtilstander

Naturtilstander - Haakon Gaukstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon Gaukstad
DIMENSJON
7,64 MB
FILNAVN
Naturtilstander.pdf
ISBN
3700588559462

BESKRIVELSE

Å forstå egne og andres følelser er en nøkkel for å leve et rikt og godt liv. I denne boken er naturen vår veiviser gjennom følelsenes mangfoldige landskap. Naturen er viktig for oss. Ikke bare er den vårt opphav og en omgivelse å trives i, naturen kan også fortelle oss noe om hvem vi er. Med de fire årstidene som ramme utforskes her hele spekteret av vårt følelsesliv; de lyse og lette vårfølelsene, de varme og gode sommerfølelsene, de vemodige og tunge høstfølelsene og de mørke og kalde vinterfølelsene.Vil du bli bedre kjent med deg selv?Vil du bli flinkere til å kommunisere med andre?Vil du holde en tale som berører?Da trenger du ord som beskriver vårt rike repertoar av følelser. Naturtilstander er en vakker bok full av visdom. En bok å komme tilbake til gang etter gang - til å forundres over og fordypes i.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp lever i fri naturtilstand i ordboka. Therese Tungen kan gi urbane mennesker dyriske trekk som knytter dem til eldgamle naturtilstander. To av novellene skildrer kvinner som lengter etter barn og moderskap, men kjærestene deres stritter imot.

Forlaget har, utover allmenne utgivelser, en lang rekke gode anmeldelser av bøker om kristen tro og spiritualitet, også innkjøpt av Kulturrådet pga høy litterær- og innholdsmessig kvalitet. Kjøp 'Naturtilstander, 52 følelser i ord og bilder' av Haakon Gaukstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788292922507 Naturtilstander er en vakker bok full av visdom.

RELATERTE BØKER