Naturtilstander

Naturtilstander - Haakon Gaukstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon Gaukstad
DIMENSJON
9,42 MB
FILNAVN
Naturtilstander.pdf
ISBN
2943345579126

BESKRIVELSE

Å forstå egne og andres følelser er en nøkkel for å leve et rikt og godt liv. I denne boken er naturen vår veiviser gjennom følelsenes mangfoldige landskap. Naturen er viktig for oss. Ikke bare er den vårt opphav og en omgivelse å trives i, naturen kan også fortelle oss noe om hvem vi er. Med de fire årstidene som ramme utforskes her hele spekteret av vårt følelsesliv; de lyse og lette vårfølelsene, de varme og gode sommerfølelsene, de vemodige og tunge høstfølelsene og de mørke og kalde vinterfølelsene.Vil du bli bedre kjent med deg selv?Vil du bli flinkere til å kommunisere med andre?Vil du holde en tale som berører?Da trenger du ord som beskriver vårt rike repertoar av følelser. Naturtilstander er en vakker bok full av visdom. En bok å komme tilbake til gang etter gang - til å forundres over og fordypes i.

Pris kr 174 (spar kr 25). Se flere bøker fra Haakon Gaukstad. mangfold og/eller bevaring av naturtilstander økes." SNOs rolle i 2019 Et kort utdrag fra boka Naturtilstander av filosofen Haakon Gaukstad.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Naturtilstander. 52 følelser i ord og bilder.

RELATERTE BØKER